Rendelés


A rendeléssel igyekszünk egyszerűbbé tenni az ÉTER-hez való hozzájutást, ehhez kérünk, töltsd ki a "Megrendelem" gombra kattintás során előugró táblázatot! A kért kiadványt 2 héten belül postázzuk a megadott címre. Fontos tudni, hogy az újság ára nem tartalmazza a postai úton történő szállítás árát, ami 750 Ft! Megértésedet köszönjük!

Szállítási idő: 2 hét
Szállítás és fizetési módok:

  • Postai küldemény ára: újság ára + 750 Ft
  • Személyes átvétel, készpénzes fizetés, Hit Park, Bornemisza standnál (főbejárat)
   ÉTER III. Évfolyam/ V. Szám 550 Ft (+ szállitási dij postai küldemény esetén)     A Hit Gyülekezete vezető lelkészét kérdeztük a fiatalok jövőjéről, arról, hogyan kell tanítvánnyá válni. Rengeteg életre szóló írás, útmutató és bizonyság található a Bornemisza ÉTER V. számában. Erre érdemes beruházni!


ÉTER III. Évfolyam/ V. Szám
550 Ft (+ szállitási dij postai küldemény esetén)


A Hit Gyülekezete vezető lelkészét kérdeztük a fiatalok jövőjéről, arról, hogyan kell tanítvánnyá válni. Rengeteg életre szóló írás, útmutató és bizonyság található a Bornemisza ÉTER V. számában. Erre érdemes beruházni!

    Holokauszt 70 550 Ft (+ szállitási dij postai küldemény esetén)     A Holokauszt 70 nevű kiadvány egy igencsak egyedi, új típusú nézőpontból tárja elénk a Második Világháború okozta borzalmakat, az embermentők önfeláldozó cselekedeteit vagy éppen Horthy Miklós kormányzó tevékenységét a 20. századi politikai érában. A kiadványt a  Bornemisza szervezésében megrendezésre került Holokasuzt 70 nevű pályázatra készítették a diákok. A különkiadás sok színes írást, köztük Szita Szabolcsét is tartalmazza, ezen felül 60 színes oldal és rengeteg kép teszi különlegessé.


Holokauszt 70
550 Ft (+ szállitási dij postai küldemény esetén)


A Holokauszt 70 nevű kiadvány egy igencsak egyedi, új típusú nézőpontból tárja elénk a Második Világháború okozta borzalmakat, az embermentők önfeláldozó cselekedeteit vagy éppen Horthy Miklós kormányzó tevékenységét a 20. századi politikai érában. A kiadványt a  Bornemisza szervezésében megrendezésre került Holokasuzt 70 nevű pályázatra készítették a diákok. A különkiadás sok színes írást, köztük Szita Szabolcsét is tartalmazza, ezen felül 60 színes oldal és rengeteg kép teszi különlegessé.

ÉTER III. Évfolyam/ VI. Szám
550 Ft (+ szállítási díj postai küldemény esetén)

A családapát és focistát, Gera Zoltánt és feleségét, Tímeát többek között a családi életükről kérdeztük. Ezen kívül rengeteg színes oldal és érdekes írás található a közel 100 oldalas ifjúsági magazinban. Ilyet még nem olvastál!