K!áltójel Magyarországon

Kik vagyunk?

Egy civil alapokon szerveződő közösség vagyunk, nagyon fontosnak tartjuk a közéletben való aktív részvételt, és személyes feladatunknak érezzük korosztályunk látókörének szélesítését és a polgári életmód elősegítését. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy fejlesszük a demokratikus véleménynyilvánítás kultúráját. 
Fontosnak tartjuk az ország jövőjét és a tudatos patrióta fiatalok kinevelését.
Programjaink sem politikai, sem vallási nézetek terjesztésével nem foglalkoznak.

Az egyesület 2015­ös tervezett céljai:
1. Felelős állampolgárrá válás
• Vitakultúra fejlesztés. 
• Ismeretterjesztés a demokratikus rendszer adta lehetőségekről.
• Az önkéntesség kultúrájának meghonosítása hazánkban.
• Közéleti viták szervezése szakértőkkel, újságírókkal, politikusokkal.
2. Társadalmi konfliktuskezelés
• Előadások, workshopok szervezése a rasszizmus, antiszemitizmus témájában.
• Csereprogram a nagyvárosi és a perifériára szorult falvakban élő fiatalok számára.
• A kisebbségi kultúrákban fellelhető értékek népszerűsítése (hagyományok, zenei kultúra, gasztronómia, stb.)
3. Szociális érzékenység felkeltése kortársainkban
• Hajléktalanok, mélyszegénységben élő embertársainkkal szembeni attitűdváltozás erősítése.
• A már meglévő, valamint új szociális kezdeményezések támogatása.
4. Tudatos életvitel, szemléletváltás
• A jövőben kihívást jelentő klímaváltozás illetve a hulladék kezelés problémájára való figyelemfelhívás. A tudatos életvitel terjesztése, a sporttól a szelektív hulladékgyűjtésig.

A fent felsorolt célok megvalósításának érdekében szervezünk előadásokat, workshopokat és konferenciákat. Ha hasznosan szeretnéd eltölteni a szabadidődet, akkor, csatlakozz hozzánk. Mi nem csak együtt tevékenykedünk, hanem egy olyan közösséget alkotunk ahol a tagok nem idegenek egymástól. Itt országos és nemzetközi barátságokat köthetsz, és gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz az egyesületben való munkával, amivel megalapozhatod a jövődet. Csatlakozz és tegyél a jövődért!

K!áltójel Vállalkozásfejlesztés és Média & Marketing tábor

Idén nyáron, július 7-10 kerül megrendezésre a K!áltójel tábora.  A helyszín ezúttal a LOFFICE lesz, a programok főként a sikeres vállalkozásindításra és működtetésre koncentrálnak, de rengeteg izgalmas program van készülőben nektek. Például: előadásokat hallgathatok olyan témákban, mint a hatékony Facebook marketing, vagy kommunikációs és prezentációs tréningen vehetek részt! A tábor célja elméleti és gyakorlati oktatást nyújtani a fiataloknak Média és Marketing területen, különös tekintettel a vállalkozásfejlesztés magyarországi lehetőségeiről. Célja továbbá a kapcsolatépítés és a kreatív, hatékony “munka” megismerése. A tábor során csapatokban fogtok dolgozni és a tábor végére elő kell állnotok egy „üzleti tervvel”, ezért kérünk benneteket, hogyha van olyan akivel szívesen dolgoznátok együtt akkor azt a regisztrációs ívben jelezzétek. Az előadókkal a jövő hét folyamán folyamatosan ismerkedhettek meg az egyesület Facebook oldalán. A részvétel regisztrációhoz kötött ami itt érhető el.

Varga Dominika

Posted on June 21, 2015 and filed under Közélet.